Treść napiszemy sami...
...no to fest :)
Czochraj Bobra jakieś krótkie, tak jak w tym roku, będą w sumie tylko 2 dni :)
Szkoda, że w tym czasie jest open'er, ale wierzę, że kiedyś przebijecie imprezę w Gdyni ;p Trzymam kciuki!
Ten koncert w lutym to może być fajna impreza,bedziemy trzymac kciuki.
Słyszałem opinie od paru ludzi, że nie przyjadą na CBF, bo są w tym czasie na Openerze. Szkoda trochę, gdyby tak termin zmienić. Ale to też chodzi o urodziny organizatorów.
A co do CBF.
Jeśli ma ktoś jakieś zdjęcia z poprzedniej edycji, to prosiłbym o przesłanie na mojego maila. Niedługo rusza nowa strona i dobrze, gdyby było dużo różnych zdjęć w galerii.
iowa14@wp.pl
Pozdrawiam
Post powyżej jest mój, zapomniałem się zalogować :P
Masz maila: iwona...@wp.pl? ;] Hahahahaha zawsze wiedziałem, że z Tobą jest coś nie tak :P
A przepraszam. Źle przeczytałem. Iowa a nie Iwona. Sorry - zwracam honor. ;)
hahahahaha ta zniewaga krwi wymaga! ;P
No nie ukrywam Tuki, że to bardzo dobry pomysł. Tylko prosł bym żeby to nie było samo regge i punk :P
Spokojnie, spokojnie....
Warmageddon i Bycza moc na CBF byo bardzo trafnym pomysłem. Czekam na jakieś info odnośnie ostrzejszego klimatu.
Spokoooojnie...
W związku z tym, że moje umiejętności posługiwania się internetem bywają głęboko upośledzone i dwukrotnie nie udało mi się otworzyć nowego tematu, dodaje po prostu posta :P
Panie i Panowie, uwaga, uwaga...
PIERWSZA OFICJALNA ZAPOWIEDŹ CZOCHRAJ BOBRA FEST 2010!!!
Jest już wiekszość kapel, które zgrają na tegorocznej edycj CBF!
A oto i one:
Adwent - Punk Rock, Kędzierzyn Koźle
The Head Hunters - Street Rock, Oleśnica
Mistic Mind - Heavy Metal Rock, Zielona Góra
Komutator - Trash Metal, Ozimek
Exit From Hell - Ska Punk, Bogatynia
Victory Vain - Death Metal, Wrocław
Crimson Valley - Heavy Power Metal, Wrocław
Snowball Ambush - Metalcore, Wrocław
Kwestia czasu, Punk Rock, Bielawa
Palm Desert - Rock Alternatywa, Wrocław
oraz
Carnage - Rzeź niewiniątek z Tajwanu
Thy Hastur - Samo zło z Wierzy Saurona
O Kórde - Eskimosi z Bieguna Północnego
Loud - Prawie same baby - z polecenia Kazimiery Szczuki
Overdosed - Ziomy z getta, Bronx
i
Formacja In - Jelenie Afrokazachskie z Tajgi Kanadyjskiej
Cały program juz niebawem!
www.cbf-festiwal.pl (jeszcze w budowie, ale już prawie koniec)
www.myspace.com/czochrajbobrafest
Wszystkich serdecznie zapraszamy!!!
Przy okazji chcielibyśmy wszystkich zaprosić na DUBIVAL - mini festiwal,
organizowany przez naszych znajomych z Oławy (Dupa Zbita, Zebra, Jah Pa Trzy).
Odbędzie się on w dniach 30.04 - 03.05 w Bystrzycy / Leśnej Wodzie Pod Oławą.
Plener, dookoła las i woda, natura i kupa muzyki!
Oooo!!! Właśnie się dowiedziałem że Thy Hastur gra! XD Ale jaja... :]
Overdosed - Ziomy z getta, Bronx. hahaha Dizel co Ty masz w bani
hahaha szybko się zczaiłeś
A i zapraszamy wszystkich na działającą już stronę Czochraj Bobra Fest, gdzie będziemy zamieszczać wszelkie szczegóły dotyczące festiwalu. www.cbf-festiwal.pl
Fajna jest nazwa tego namysłowskiego festiwalu: CZOCHRAJ BOBRA FEST:)) Kto jest jej ojcem?
No muszę powiedzieć, że ta nazwa nie ma jednego ojca. Powstała na próbie, Czyżu palną "Czochraj Bobra", ja dodałem "Fest" i zostało. Jak widać próby Formacji In czasami kończą się czymś pożytecznym hahahaha
Bodwar i Czyżu, tworzycie żywą historię Namysłowa:) Ciekawa anegdotka z tym ojcowaniem. Cóż, dwóch ojców to zjawisko częste w przyrodzie, ale rzadkie w świecie ludzi:)
w Holandii się zdarza heheh
Ale będzie nieziemska impreza!!! Kurcze, normalnie jestem dumny z tego, że będę tam siedział za "sterami" :D
No właśnie Jurek, musisz teraz odrobić zadanie domowe i się ładnie przygotować ;P
Oj będzie się działo!! A co z tymi, którzy mieli organizować/pomagać? Jakieś spotkanie?
Tak, spotkanie odbędzie się jakoś na czasie. Chociaż ostatnio z ponad 20 osób, które zgłosiły się do pomocy na spotkanie przyszło mniej niż pół, więc jeśli mamy zrobić spotkanie CBF Teamu i poustalać jakieś konkrety, to musi być większość osób. Co do terminu spotkania, to jeszcze nie ustalony, ale na pewno damy znać z kilkudniowym wyprzedzeniem.
Proponuję założyć forum CBF na którym będzie osobny topic na który będą mieli wejście tylko organizatorzy i "wolontariat" Pomogło by to w organizacji i załatwianiu spraw na bieżąco. Dobrze wiesz Dizel, że często nie mam jak uczestniczyć w waszych spotkaniach sekty czczącej Bobra :D
W sumie można nad tym pomyśleć
Jerry dobrze prawi- bobrze forum sprawdziłoby się doskonale.
Dziękujemy tym osobom, którzy przyszli na spotkanie CBF Teamu, tym co nie przyszli też bardzo dziękujemy. Sytuacja się oczywiście powtórzyła, przyszło mało osób, widać że nie którzy mieli do pomocy po prostu słomiany zapał. No cóż, będziemy musieli poradzić sobie mniejszą ekipą.
Ale za to konkretną.
Dobra nie będziemy się użalać.
KONCERTY FESTIWALOWE CZOCHRAJ BOBRA FEST:
Piątek 9 lipiec
16.00 O KÓRDE!
16.45 Y-No
17.45 Loud
18.30 Komutator
19.30 Snowball Ambush
20.15 Formacja In
21.15 Exit From Hell
22.15 Mystic Mind